Chat with us, powered by LiveChat

A LifeLike filozófia

A LifeLike exkluzív környezetben, a Duna partján elhelyezkedő Egészségügyi- és Mozgásdiagnosztikai Központ, ahol személyre szabott szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Célunk, hogy – Magyarországon egyedülálló módon – az élsportból szerzett tapasztalatainkat mindenki számára elérhetővé tegyük.

Teljesítményfelmérést, erőnléti- és megelőző vizsgálatokat, valamint rehabilitációs, terápiás lehetőségeket egyaránt biztosítunk pácienseinknek.

Szakorvoshoz nem csak akkor lehet menni, ha valamilyen probléma adódik

A LifeLike-nál mi azt valljuk: szakszerű támogatással, személyre szabott tanácsokkal, egyéni edzéstervvel a sérülések, a betegségek megelőzhetőek.

Speciális mozgáselemző rendszerekkel, a legújabb fejlesztésű Open MR készülékkel, illetve teljes diagnosztikai és rehabilitációs eszközparkkal biztosítjuk Önnek a legmodernebb ellátást. Szakértelem és az elérhető legmodernebb berendezések segítik a komplex vizsgálatokat, a kockázatok kiszűrését.

Szakorvosok, akik olimpikonokat, világbajnokokat segítenek

Orvosaink között több korábbi sportoló, versenysportoló is van, akik a mai napig megőrizték aktív életmódjukat. Személyre szabottan tudjuk kimutatni, hogy Ön mennyire terhelhető, mennyit és milyen intenzitással sportolhat, hogy a sérüléseket megelőzhesse, hogy a mozgás mindig, mindenhol öröm legyen.

A megelőző megoldások mellett biztosítjuk azokat a rehabilitációs terápiás lehetőségeket is, amelyek segítségével egy esetleges sérülésből, betegségből felépülve, újra teljesen egészségesnek érezheti magát.

Élet, munka, egyensúly

Mi holisztikus szemléletben dolgozunk: az ember teljességében, a részletek minőségi összhangjában, az egyénre szabott gyógyításban hiszünk. Azt valljuk, hogy a teljes kiegyensúlyozottsághoz a testi és lelki egészség ápolása egyaránt fontos. Ebben segítenek kineziológiai módszereink, sportpszichológiai rendelésünk és Life Coaching szolgáltatásunk.

Mi az egész családra gondolunk

A gyermekeknél a sportorvosi vizsgálat kiemelt jelentőséggel bír, hiszen az idejében felismert problémák náluk még könnyen korrigálhatók, így a mozgás élethosszig tartó élmény maradhat.

A felnőtt hobbisportolóknál azt tartjuk fontosnak, hogy az egyes kockázati tényezőket (pl. belgyógyászati, keringési, mozgásszervi) kiszűrjük, ha kell, kezeljük.

Professzionális szakmai stábunk az élsportolók rendszeres vizsgálatára, teljesítményük optimalizálására is felkészült. Számos élsportoló és szakszövetség, így a Magyar Kajak-Kenu Szövetség is minket választott.

Hazavinné a röntgenfelvételt egy pendrive-on?

A LifeLike-nál a legújabb diagnosztikai eszközökkel dolgozunk. Meg tudjuk mondani, hogy milyen állapotban vannak ízületei, izmai, de pajzsmirigy-vizsgálatokat és a bőr elváltozásait kimutató elemzéseket is végzünk.Az Ön aktuális állapotáról készült röntgen-, ultrahang- és MR-felvételeket kézhez kapja és haza is viheti magával.

Legyen Ön is részese a LifeLike sikeres közösségének!

Jöjjön el, és tegyen egy tudatos lépést Önmagáért! Szolgáltatásainkat úgy terveztük, hogy megtalálja közöttük azt, amely legjobban segítheti abban, hogy testi és lelki erejét, egészségét minél tovább megőrizhesse.

Foglaljon időpontot akár még ma!