Chat with us, powered by LiveChat

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központban várjuk mindazokat, akik szeretnének egészségesebb életet élni és jobban érezni magukat a mindennapok során. Ennek első lépése az esetleges rejtett betegségek, állapotok kiszűrése, majd az egészségi állapot felmérése után következik a szükséges kezelési terv kialakítása és az életmódváltáshoz történő segítségnyújtás.


Mérje fel egészségi állapotát!

Az általános egészségi állapot felméréséhez a különböző igényeknek megfelelően szűrőcsomagokat állítottunk össze, külön azoknak, akik még csak tervezik az aktívabb életvitelt, és külön azoknak, akiknek a testmozgás akár alacsonyabb, akár nagyon magas szinten a mindennapok részét képezi.

A részvétel azonban nálunk nem futószalag-szerűen zajlik. Egy első orvosi konzultáció és teljes fizikális vizsgálat során felmérjük az egyén speciális igényeit, szükségleteit, esetleges meglévő panaszait, egészségügyi problémáit, és ennek megfelelően ajánljuk a csomagok testreszabását, egészítjük ki esetleges további vizsgálatokkal a szűrés menetét.

Ön ezáltal biztos lehet abban, hogy panaszával az ahhoz legjobban értő szakorvoshoz fogjuk irányítani. A vizsgálatok elvégzése után azok eredményeit összefoglaljuk, és ellátjuk Önt a szükséges terápiás tanácsokkal, szükség esetén megszervezzük az esetleges kontroll vizsgálatokat és a további kezeléseket.

Amennyiben az Ön célja valóban a gyökeres életmódváltás és a rossz szokások örökre történő elhagyása, és ezek helyett az egészségi állapot javítására és az egészség hosszú ideig való fenntartására törekszik, akkor Önnek ajánljuk 3 hónapos Élet.Ön.Tudat. Programjainkat. Ezek során konkrét célokat állítunk fel, és ezek eléréséhez minden segítséget megadunk.
Önnel együtt dolgozunk új céljai elérésében.

Az első találkozás során holisztikus szemlélettel (testet és lelket is vizsgálva) felmérjük az Ön általános állapotát, és kitűzzük az elérni kívánt célt (pl. test megreformálása, a testsúly csökkentése és a testösszetétel optimalizálása, a test fizikai és mentális teljesítőképességének javítása, a stressz és annak káros hatásainak csökkentése, nemi szerepekben történő helytállás megerősítése).
A LifeLike-nál személyre szabott életvezetési tervet kap.

A programok során személyre szabott életvezetési tervet állítunk össze, konkrét táplálkozási és a testmozgási tanácsokkal látjuk el. A program félidejében egy konzultáció során ellenőrizzük, hogy minden a kitűzött cél irányába szerint halad-e, és ha szükséges, módosítunk a kezelési terven.

A program befejezésekor ismét elvégezzük az első találkozáskor történt vizsgálatokat, megállapítjuk az elért pozitív változások mértékét, és összesítjük eredményeket.