Chat with us, powered by LiveChat

Amíg sportlaborunkba járni menő dolog, vagy bőrgyógyászati rendelőnkben is lehet szépítkezni, addig az urológiai vizsgálat nem olyan felkapott és trendi. Pedig rendkívüli változásról számolhatunk be ezen a téren, hiszen pl. a heredaganat kezelése, gyógyítása egy valós sikertörténet.

Dr. Varga József, a LifeLike urológusa arról mesél, hogy az elmúlt 30-40 évben milyen nagy változás történt a heredaganatok kezelésében, és arról is, hogy mi módon lehet megelőzni, illetve kezelni a kialakult elváltozásokat.

Dr. Varga Józsefről néhány gondolat – saját szavaival:

“Az ember életpályája sok esetben a pedagógusokon múlik. Már kisdiák koromban magával ragadott biológia tanárnőnk, Mészáros Lázárné (Kató néni) színes oktatása. Talán épp az Ő hatására először állatorvosnak készültem, de később a fogorvoslást gondoltam magaménak. Gimnáziumban aztán elhatároztam, hogy az ember gyógyításával szeretnék foglalkozni.

Hasonló történet fordított az urológia felé a Semmelweis Egyetemen, ahol a szakterület rendkívül felkészült és jó tanárainak köszönhetően hamar megismerkedhettem a szakma kifejezetten érdekes, haladó szemléletű műtéttanával. Így lettem – oktatóim jóvoltából – urológus, amit azóta sem bántam meg. Talán az egyik legnagyszerűbb dolog az orvostudomány ezen szakterületén, hogy igen hatékony és viszonylag kis beavatkozásokkal jelentős gyógyító munkát lehet végezni.

Pályám alatt a szakma sokat fejlődött, gondoljunk csak az ultrahang mindennapi használatára. Mégis az egyik nagy élményem a mai napig az, amikor először nézhettem körül a vese üregrendszerében egy endoszkóppal. Ez ma már napi műtői rutin. Szeretem a hivatásomat, ezt folytatom a LifeLike-nál is.”

Szakmai háttér:

Varga József a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude végzett, urológiából tett szakvizsgát. 40 évig dolgozott az Uzsoki Kórházban, 1995-től orvosigazgatóként, 16 éven keresztül osztályvezető főorvosként. 15 éven keresztül elnökségi tagja volt a Magyar Urológus Társaságnak, 6 évig Fővárosi Szakfelügyelő Főorvosként tevékenykedett.

Szakmaiságával és gondos alaposságával jelenleg a LifeLike Budapest csapatát erősíti.

Tisztelt Páciensünk! Kedves Érdeklődő!

A hazánkban kialakult járványügyi helyzetben a LifeLike Egészségügyi Központ már korábban felfüggesztette a tevékenységét. Tekintettel az elmúlt időszak kormányzati döntéseire és intézkedéseire ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük az újra nyitás lehetőségét és annak módját. Annak érdekében, hogy a korábban megszokott szolgáltatási minőséget tudjuk nyújtani Önöknek, a központ várhatóan a nyár közepén, 2020. július 1-től áll újra az Önök rendelkezésére. Bármilyen további változás esetén a lehető leghamarabb tájékoztatunk mindenkit a Központ honlapján és a közösségi média felületein.

LifeLike Vezetőség