Chat with us, powered by LiveChat
Látogasson el hozzánk!
1138 Budapest, Latorca u. 2.
Hívjon minket
06 1 800 1520
Nyitvatartási idő
Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00

Sikertörténet a férfiak urológiai kezelésében

Amíg sportlaborunkba járni menő dolog, vagy bőrgyógyászati rendelőnkben is lehet szépítkezni, addig az urológiai vizsgálat nem olyan felkapott és trendi. Pedig rendkívüli változásról számolhatunk be ezen a téren, hiszen pl. a heredaganat kezelése, gyógyítása egy valós sikertörténet.

Dr. Varga József, a LifeLike urológusa arról mesél, hogy az elmúlt 30-40 évben milyen nagy változás történt a heredaganatok kezelésében, és arról is, hogy mi módon lehet megelőzni, illetve kezelni a kialakult elváltozásokat.

Dr. Varga Józsefről néhány gondolat – saját szavaival:

"Az ember életpályája sok esetben a pedagógusokon múlik. Már kisdiák koromban magával ragadott biológia tanárnőnk, Mészáros Lázárné (Kató néni) színes oktatása. Talán épp az Ő hatására először állatorvosnak készültem, de később a fogorvoslást gondoltam magaménak. Gimnáziumban aztán elhatároztam, hogy az ember gyógyításával szeretnék foglalkozni.

Hasonló történet fordított az urológia felé a Semmelweis Egyetemen, ahol a szakterület rendkívül felkészült és jó tanárainak köszönhetően hamar megismerkedhettem a szakma kifejezetten érdekes, haladó szemléletű műtéttanával. Így lettem - oktatóim jóvoltából - urológus, amit azóta sem bántam meg. Talán az egyik legnagyszerűbb dolog az orvostudomány ezen szakterületén, hogy igen hatékony és viszonylag kis beavatkozásokkal jelentős gyógyító munkát lehet végezni.

Pályám alatt a szakma sokat fejlődött, gondoljunk csak az ultrahang mindennapi használatára. Mégis az egyik nagy élményem a mai napig az, amikor először nézhettem körül a vese üregrendszerében egy endoszkóppal. Ez ma már napi műtői rutin. Szeretem a hivatásomat, ezt folytatom a LifeLike-nál is."

Szakmai háttér:

Varga József a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude végzett, urológiából tett szakvizsgát. 40 évig dolgozott az Uzsoki Kórházban, 1995-től orvosigazgatóként, 16 éven keresztül osztályvezető főorvosként. 15 éven keresztül elnökségi tagja volt a Magyar Urológus Társaságnak, 6 évig Fővárosi Szakfelügyelő Főorvosként tevékenykedett.

Szakmaiságával és gondos alaposságával jelenleg a LifeLike Budapest csapatát erősíti.