Látogasson el hozzánk!
1138 Budapest, Latorca u. 2.
Hívjon minket
06 1 800 1520
Nyitvatartási idő
Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00

Szintet lépett a magyar kerékpársport

Benkó László szakági szövetségi kapitány

A magyar mountain bike utánpótlás válogatott tagjai a Héraklész program keretén belül laktátvizsgálatos lépcsőtesztre érkeztek a LifeLike sportlaborjába, ahová Benkó László, a szakág szövetségi kapitánya kísérte el a fiatalokat. Miközben a laborban Fülöp Tibor laborvezető és Dr. Molnár Dóra sportorvos vizsgálta a fiatal tehetségeket, ennek kapcsán villáminterjút készítettünk a szakág vezetőjével.

Tovább

A mozgásszervi problémákra hatékony terápia a McKenzie-módszer

A legtöbb ember az élete során megtapasztal valamilyen mozgásszervi problémát. Ez lehet például derék vagy nyaki fájdalom, a térd vagy a váll fájdalma, de egyéb ízületeknél is előfordulhatnak a panaszok. Mindezek a panaszok egyénenként eltérőek lehetnek. Van, akinél csak rövid ideje áll fenn a probléma, van, akinél már hosszabban, és vannak epizodikus jellegű mozgásszervi problémák is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a panaszok időszakosan hol megjelennek, hol pedig megszűnnek. A mozgásszervi problémák közös jellemzője azonban, hogy a legnagyobb részük bizonyos aktív mozgásokkal, testhelyzetekkel befolyásolható.

Tovább

Fájdalommentes tűszúrással segítik az egészség visszanyerését

Az akupunktúra sokszor egy erősebb fejfájás megoldásaként jut csak eszünkbe. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a hagyományos kínai orvoslásnak ez a formája nemcsak a fájdalom megszüntetésében lehet a segítségünkre, hanem szellemi, lelki és energetikai szinten is. Segíthet megtalálni mindennapi ritmusunkat, amellyel egyensúlyt teremthetünk a hétköznapokban.

Tovább

Szakorvosok, akik olimpikonokat, világbajnokokat segítenek

(a sportlabor vezetője Fülöp Tibor)

A LifeLike filozófia

A LifeLike munkatársai között több korábbi sportoló, versenysportoló is van, akik a mai napig megőrizték aktív életmódjukat. Büszkék vagyunk, hogy Csapatunk több tagja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség számos sikerében részt vehetett, többen élvonalbeli labdarúgócsapatok csapatorvosai, de akad köztünk volt válogatott kosárlabdázó is.
Ebben a bejegyzésben ismerkedjen meg központunk sportlaborjával és teljesítménymérő vizsgálataival. A LifeLike-nál megtanulhatja, hogyan tartsa magát tudatosan formában.

Tovább

Személyre szabott szolgáltatások

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központban várjuk mindazokat, akik szeretnének egészségesebb életet élni és jobban érezni magukat a mindennapok során. Ennek első lépése az esetleges rejtett betegségek, állapotok kiszűrése, majd az egészségi állapot felmérése után következik a szükséges kezelési terv kialakítása és az életmódváltáshoz történő segítségnyújtás.


Tovább

Egy hely annak, aki már sportol és azoknak, akik mozogni szeretnének !

A LifeLike filozófia

A LifeLike exkluzív környezetben, a Duna partján elhelyezkedő Egészségügyi- és Mozgásdiagnosztikai Központ, ahol személyre szabott szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Célunk, hogy – Magyarországon egyedülálló módon – az élsportból szerzett tapasztalatainkat mindenki számára elérhetővé tegyük.

Teljesítményfelmérést, erőnléti- és megelőző vizsgálatokat, valamint rehabilitációs, terápiás lehetőségeket egyaránt biztosítunk pácienseinknek.

Tovább