Chat with us, powered by LiveChat

Általános, személyre szabott orvosi vizsgálat – Mert az egészség alap! 

Egészségügyi központunkban személyre szabott vizsgálati, majd terápiás csomagot állítunk össze Önnek, melynek követésében szakorvosok lesznek az Ön segítségére.

Kezdeti lépésként orvosaink felmérik az Ön egészségügyi problémáit. A szükséges kivizsgálást követően egy ismételt találkozó alkalmával összefoglaljuk az elvégzett vizsgálatok eredményeit, és Önnel közösen kialakítjuk a személyre szabott terápiás tervet.

A LifeLike Egészségközpontban az általános orvosi rendelés sportorvosi szemlélettel párosul. Egyaránt koncentrálunk a kevésbé aktívak életmódváltására, a mozgásterápiára, valamint az aktív sportolók teljesítményélettani tesztjeinek elvégzésére.

Gyakori kérdések (GYIK)

Hol van a LifeLike Egészségügyi Központ?

Cím: 1138 Budapest, Latorca u. 2. (a Népfürdő utcáról nyílik)
A térkép itt megtekinthető.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A vizsgálat a részletes kórelőzmény felvételével kezdődik, orvosunk kikérdezi eddigi betegségeiről, műtéteiről, gyógyszerszedési szokásairól (milyen gyógyszereket, mennyi ideje szed) és a lehetséges rizikófaktorokról (életmód, családi kórelőzmények).  A panaszok alapján feltárásra kerülnek az esetleges egészségügyi problémák. Majd ezt követik a belgyógyászati, fizikális vizsgálatok:

  • Vérnyomás-, pulzus- és testsúlymérés, testtömeg index meghatározás, nyirokcsomó-, és pajzsmirigy áttapintás
  • Nyugalmi EKG
  • Nagylabor vizsgálat (vérkép, máj- és vesefunkció: bilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, vércukor, koleszterin, HDL/LDL koleszterin, CRP, teljes vizelet üledékkel, karbamid, kreatinin, triglicerid, TSH)

A szűrés általános képet ad egészségi állapotáról és fényt deríthet olyan panaszt még nem okozó betegségre, melyet a leletek kiértékelése után, szakorvosaink – igény esetén- további diagnosztikai, laboratóriumi, valamint szakorvosi vizsgálatokkal pontosítanak.

Milyen problémákkal fordulhat hozzánk?

  • Ha nincs konkrét panasza, de szeretne áttekinthető képet kapni szervezete állapotáról
  • Ha panasza van, de eddig nem derült fény az okára
  • Ha góckutatásra van szüksége
  • Ha magas vérnyomásban, cukorbetegségben, szív- és érrendszeri-, máj- vese vagy pajzsmirigy betegségben szenved és szeretné ezeket orvosi kontroll alatt tartani
  • Ha ellenőrizni szeretné, nincs-e vitamin- vagy nyomelem hiánya
  • Ha életmódot váltana, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá
  • Ha egészségmegőrzés, megelőzés célzattal szeretne szűrővizsgálaton részt venni, annak eredményéről átfogó kiértékelést kapni

Milyen előkészületeket igényelnek a vizsgálatok?

Az első alkalom nem igényel semmiféle előkészületet. Ha olyan vizsgálatra kerülne sor mégis, ami miatt éhgyomorra kell maradni, azt mindenképpen előre jelezzük. Meglévő leleteit mindenképpen hozza magával!

Hogyan lehet bejelentkezni?

Amennyiben szeretnél bőrgyógyászati konzultációra, vizsgálatra vagy kezelésre jelentkezni, töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül (max. 1 munkanap) visszahívnak. Minden fontos kérdésedre örömmel válaszolnak, és segítenek a legmegfelelőbb időpont kiválasztásában.

Amennyiben egyszerűbb vagy gyorsabb számodra, nyitvatartási időben hívhatsz minket telefonon is: +36 1 800 1520, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre.

Nyitvatartási idő
H – P: 8:00 – 20:00

Tisztelt Páciensünk! Kedves Érdeklődő!

A koronavírus-járvány miatt, biztonsági okokból a LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ működése szünetel.

Várható újranyitás: 2020. szeptember 1.

Köszönjük a megértésüket!

LifeLike Vezetőség