Chat with us, powered by LiveChat

LifeLike immunrendszer erősítő csomag

 

Ellenőriztesse nálunk immunrendszerét, és erősítse meg szakértőink segítségével!

Az immunrendszert gyengítő tényezőket időben feltárva, ezek kezelésével erősítheti fertőző betegségekkel szembeni ellenállóképességét.

Orvosszakértőink segítenek felkészíteni szervezetét vírusfertőzések ellen. Óvja egészségét erős immunrendszerrel!

Mit tartalmaz az immunrendszer csomag?

 • Testösszetétel mérés
 • Teljeskörű általános orvosi vizsgálat  
 • Prevenciós szakorvosi tanácsadás
 • Nagylabor vizsgálat

Testösszetétel mérés

A testösszetétel vizsgálatot bioimpedancia analízissel (BIA), ACCUNIQ BC720 testösszetétel analizátorral végzik munkatársaink. A vizsgálat során meghatározásra kerül a hidratáció mértéke, az izomtömeg, testzsírszázalék, zsigeri zsír értéke, az alapanyagcsere, valamint a csontok ásványi anyag tartalma. Kimutathatók a kóros testoldali aszimmetriák is, melyek okai egyoldali terhelés, vagy akár tartáshibák, gerincdeformitások lehetnek. A csontok ásványi anyag tartalmának meghatározása rávilágíthat D-vitamin hiányra, kalcium-anyagcsere zavarra, táplálkozási hibákra. Időben kiderítve a problémát a csonttömeg növelhető, elkerülhetők esetleges sérülések, patológiás törések, illetve az időskori csontritkulás (osteoporosis).

Laborvizsgálat

A vérvizsgálat általános képet ad a szervezet aktuális állapotáról és működéséről: az máj- és veseműködésről, az esetleges hiányállapotokról, valamint a szervezetben jelenlévő gyulladásokról.

 • Vérkép:következtethetünk belőle többek közt vérszegénységre, vérvesztésre, gyulladásos folyamatokra, vérképző szervek betegségére és véralvadási zavarokra
 • C reaktív protein (CRP): a szervezetben jelenlévő gyulladásra tudja felhívni a figyelmet.
 • Karbamid, kreatinin, eGFR: a veseműködés jelzői.
 • Bilirubin:szintje a vörös vértestek fokozott lebomlása, májbetegségek és epeelfolyási akadály esetén emelkedhet.
 • Glukóz: A magas vércukorszint a cukorbetegség jelzője.
 • Nátrium
 • Kálium
 • Kalcium
 • Klorid
 • D-vitamin (25-OH-D vitamin): az immunrendszer megfelelő működéséhez is szükséges, zsírban oldódó vitamin
 • Aszpartát-amino-transzferáz (ASAT,GOT): normál esetben kis mennyiségben van jelen a vérben, szervi károsodás esetén azonban értéke megemelkedik.
 • Alanin-amino-transzferáz (ALAT, GPT): májsejtekben termelődő enzim, ami az ott bekövetkezett károsodásokat mutatja.
 • Gamma-glutamil-transzferáz (GGT): értékét a máj és az epeutak vizsgálatánál nézik, a legmegbízhatóbb jelző paraméter.
 • Anti-streptolizin O (AST,ASO): segít felismerni a Streptococcus fertőzés által okozott esetleges bakteriális gócot (pl. fogászati, fül-orr-gégészeti problémákat).

Teljeskörű általános orvosi vizsgálat

Az állapotfelmérő orvosi vizsgálat a kórelőzmény felvételével kezdődik. A szakorvos kikérdezi a beteget esetleges panaszairól, betegségeiről, szív- és érrendszeri-, légzőszervi- illetve daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos családi hátteréről, gyógyszerérzékenységéről, allergiájáról.

Ezt követően kerül sor a fizikális vizsgálatra, mely magában foglalja a vérnyomás és a pulzus mérését, a szív, tüdő hallgatózásos, valamint a pajzsmirigy, nyirokcsomók, hasi szervek (máj, lép), perifériás erek tapintásos vizsgálatát.

Prevenciós szakorvosi tanácsadás

A laborvizsgálat, testösszetétel-mérés, valamint a teljeskörű orvosi vizsgálat alapján szakorvosunk felméri az Önnél jelenlévő rizikófaktorokat, beazonosítja, hogy hol van a „rés a pajzson”. Személyre szabott tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnánk megerősíteni az Ön immunrendszerét. A krónikus állapotok, hajlamosító tényezők, valamint hiányállapotok diagnosztizálása után, ezek időben való kezelésével, helyreállításával segítünk megelőzni a fertőző betegségeket, csökkenteni a vírusos vagy bakteriális eredetű infekciók esélyét.

Az immunrendszer erősítő csomag ára

A komplex immunrendszer esősítő csomag (amely tartalmazza a testösszetétel mérést, a teljeskörű általános orvosi vizsgálatot, a prevenciós szakorvosi tanácsadást és a laborvizsgálatot) 39.000 Ft helyett, kedvezményesen most csak 27.000 Ft.

Az immunrendszer erősítő csomag igény esetén nagyobb szűrőcsomagra bővíthető.

Tegyen egészségéért és kérjen időpontot még ma!

Tisztelt Páciensünk! Kedves Érdeklődő!

A LifeLike Egészségügyi Központ a rendkívüli helyzetre való tekintettel 2020. április 1-ével határozatlan ideig szünetelteti sportdiagnosztikai és orvos egészségügyi szolgáltatásait. Pácienseink, Partnereink és Kollégáink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért is döntött vezetőségünk a Központ átmeneti bezárása mellett.

Köszönjük megértését és tegyen meg Ön is mindent annak érdekében, hogy megóvja egészségét!

LifeLike Vezetőség