Chat with us, powered by LiveChat

Üdvözöljük a LifeLike világában!

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ a hazai piac egyik vezető egészségügyi szolgáltatója, amely a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel, az egészség megőrzésével, a kialakult egészségügyi állapotok kezelésével és rehabilitációval segíti mindazokat, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége. Ezen túl az egészséges életmód kialakításának szemléletével támogatjuk a sportolni vágyók aktív testmozgását. Szívügyünk az egészségtudatos életmód, valamint a preventív látásmód terjesztése, hiszen munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.

Labordiagnosztikai szolgáltatásunk keretében teljes körű vér- és vizeletvizsgálatot, pajzsmirigy-, allergia-, hormon és egyéb speciális vizsgálatot is végzünk, mindezt várakozás és beutaló nélkül.

Képalkotó diagnosztikai szolgáltatásunk része a csúcskategóriás, nyitott MR készülékkel végzett vizsgálat, amely azok számára is megoldást jelent, akik ezt az eljárást eddig a bezártság érzet miatt nem tudták igénybe venni.

Szakorvosi konzultációink, vizsgálataink mellett személyre szabott és egyedi igényekhez igazított szűréseket, életmódváltó, egészségmegőrző és rehabilitációs programokat is összeállítunk pácienseink részére. Az első orvosi konzultáció során felmérjük a speciális igényeket, szükségleteket, a már esetlegesen meglévő panaszokat, egészségügyi problémákat, majd ennek megfelelően testreszabottan ajánljuk a csomagokat, kezeléseket.

Az elvégzett vizsgálatok után az eredményeket összefoglaljuk, és ellátjuk pácienseinket a szükséges információval, terápiás tanácsokkal, teendőkkel, illetve igény szerint megszervezzük a kontroll vizsgálatokat és kezeléseket.

A modern eszközparkon túl az egymással szorosan együttműködő, magasan képzett szakorvos gárdánk, emberközpontú szemléletünk a garancia arra, hogy tőlünk minden beteg elégedetten távozik, problémájára megoldást kap.

Exkluzív környezetben, a Duna partján elhelyezkedő Központunkban személyre szabott szolgáltatásokkal, ingyenes parkolóval, igényesen kialakított enteriőrrel várjuk.

Miben rejlik az egyediségünk?

Központunk a prevenció, a megelőzés mindhárom szintjén teljes körű ellátást nyújt, orvosaink egymással folyamatosan konzultálva és együttműködve gyógyítanak.

  • A primer prevenció részeként kiemelt hangsúlyt fektetünk a betegségekhez vezető kockázati tényezők csökkentésére olyan szolgáltatások biztosításával, mint pszichológiai- és életvezetési tanácsadás és terápia, kineziológia, dietetika, akupunktúra.
  • Szekunder prevencióként a betegségek korai stádiumban való felfedezését segítjük 21. századi orvosdiagnosztikai eszközparkunkkal, magas szakmai színvonalú szakellátást nyújtó rendelésekkel, szűrővizsgálatokkal.
  • Harmadlagos prevencióként a sérülésekből, betegségekből való mihamarabbi felgyógyulást és regenerációt támogatjuk orvosi rehabilitációs eszközeinkkel, speciálisan képzett gyógytornászainkkal, fizikoterapeutáinkkal, masszőrjeinkkel.

Tisztelt Páciensünk! Kedves Érdeklődő!

A koronavírus-járvány miatt, biztonsági okokból a LifeLike Sportegészségügyi és Sportdiagnosztikai Központ működése szünetel.

Várható újranyitás: 2020. szeptember 15.

Köszönjük a megértésüket!

LifeLike Vezetőség