Chat with us, powered by LiveChat

Üdvözöljük a LifeLike világában!

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központot a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hívta életre, ami több, mint egy egészségügyi központ. Célunk, hogy — Magyarországon egyedülálló módon — az élsportból szerzett tapasztalatainkat elérhetővé tegyük mindazok számára, akiknek fontos a saját és családjuk egészségének a megőrzése és az aktív testedzést szeretnék mindannapjaik részévé tenni.

Fontosnak tartjuk az egészségtudatos életmód, a preventív látásmód terjesztését. Hisszük, hogy nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy szakembereink segíthessenek a mindennapokban, javítva az emberek életminőségét, közérzetét. Tevékenységünkre garancia a sok évnyi — sportban és egészségügyben szerzett — tapasztalatokkal rendelkező szakmai stáb, a professzionális szakorvosi háttér.

Központunk felszereltsége minden igényt kielégít. A LifeLike XXI. századi orvostechnikai eszközökkel, legújabb fejlesztésű Open MR készülékkel, teljes körű diagnosztikai- és rehabilitációs eszközparkkal, sportágspecifikus laborergométerekkel biztosítja pácienseink számára a legmodernebb ellátást. Segítségükkel képesek vagyunk a személyre szabott egészségügyi szolgáltatások kialakítására, teljes kivizsgálásra, a kockázatok kiszűrésére.

A preventív, megelőző megoldások mellett biztosítjuk azokat a rehabilitációs terápiás lehetőségeket, amelyek segítségével a páciens egy esetleges sérülésből, betegségből felépülve, újra teljesen egészségesnek, fittnek érezheti magát. Orvosaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Számunkra kiemelt fontosságú a páciensek nyomon követése, a személyes, folyamatos kapcsolattartás. Fókuszunkban az életmód javítása (szűrések, életviteli tanácsadás, életmódváltási javaslatok, holisztikus szemlélet), a sportorvoslás, a mozgásszervi rehabilitáció és a teljesítménydiagnosztika állnak.

Modern eszközökkel és bevált módszerekkel tárjuk fel az aktuális állapotot. A hozzánk ellátogatókat nem csupán tünetei vagy az egyes szerveinek állapota alapján vizsgáljuk. Az embert, mint komplex, környezetével szoros összhangot alkotó egységet kezeljük. Holisztikus szemléletünknek köszönhetően az egészségmegőrzést és gyógyítást folyamatba helyezzük, így szakorvosi konzultációink, vizsgálataink mellett személyre szabott és egyedi igényekhez igazított szűréseket, életmódváltó, egészségmegőrző és rehabilitációs programokat is összeállítunk.

Miben rejlik az egyediségünk?

A páciensek számára egyedülálló módon, egy integrált, holisztikus szemlélettel nyújtjuk mindazon szolgáltatásokat, melyek segítik az egészséges életmód kialakítását és megtartását. A Központ a prevenció, a megelőzés mindhárom szintjén teljeskörű, egyénre szabott ellátást nyújt.

  • A primer prevenciós (elsődleges megelőzés) tevékenységekre — amelyek a betegségek kialakulását hivatottak megakadályozni —, és a kockázati tényezők csökkentésére kiemelt hangsúlyt fektetünk. Átfogó szemlélettel koncentrálunk a fizikális és szellemi egészségben tartást szolgáló ellátásokra, mint a pszichológiai segítség nyújtás, az életvezetési tanácsadás (coaching), kineziológia, dietetikai szolgáltatások, akupunktúra, vagy egyéni edzéstervek kialakítása az egészséges életmódot választóknak.
  • A szekunder prevenció (másodlagos megelőzés) a betegségek korai stádiumban való felfedezését segíti. Orvosdiagnosztikai eszközeinkkel, magas színvonalú szakellátást nyújtó rendeléseinkkel, szűrőviszgálatainkkal kívánjuk elősegíteni a hozzánk fordulókat az esetlegesen kialakulő betegségeik miharabbi felismerésében és kezelésében egyaránt.
  • A tercier prevenció (harmadlagos megelőzés) a sérülésekből, betegségekből való mihamarabbi felgyógyulást, a mindennapi életbe, munkába való reintegrálódást segíti elő. Teljes körű és sokoldalú ellátást nyújtó orvosi rehabilitációs eszközeinkkel, magas szintű, speciálisan képzett gyógytornászainkkal, fizikoterapeutáinkkal, masszőreinkkel, mindannyian azon dolgozunk, hogy minél gyorsabb és fájdalommentesebb út vezessen vissza az egészséges, dolgos, sportos hétköznapokba.

EGÉSZSÉG

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központban az egészség megőrzésével, a kialakult egészségügyi állapotok kezelésével és rehabilitációval segítjük azokat, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége, akik szeretnének egészségesebben élni és jobban érezni magukat a mindennapok során. Ezen túl az egészséges életmód kialakításának szemléletével támogatjuk a sportolni vágyók aktív testmozgását. Szívügyünk az egészségtudatos életmód, a preventív látásmód terjesztése, vagyis nagy hangsúlyt fordítunk a megelőzésre.

IDŐ

Szemelőtt tartjuk, hogy a mai rohanó világunkban egyre nagyobb értékkel bír az idő — hiszen abból soha sincs elég. Központunkba rövid várakozás után — általában néhány napon belül — előre egyeztetett időpontra érkeznek a hozzánk ellátogatók. A megfelelő szolgáltatás kiválasztásában és az időpontegyeztetésben munkatársaink örömmel segítenek, és a felmerülő kérdésekre készségesen válaszolnak.

KÉNYELEM

Exkluzív környezetben, a Duna partján elhelyezkedő Központunkban személyre szabott szolgáltatásokkal, ingyenes parkolóval, igényesen kialakított enteriőrrel várjuk vendégeinket. Egy helyen megtalálható az egészség megőrzéséhez és fejlesztéséhez szükséges szolgáltatások sokasága.

Személyre szabott és egyedi igényekhez igazított szűréseket, valamint életmódváltó és egészségmegőrző programokat is összeállítunk. Ilyenkor az első általános orvosi konzultáció során felmérjük a pánciens speciális igényeit, szükségleteit, esetlegesen meglévő panaszait, egészségügyi problémáit, majd ennek megfelelően ajánljuk a csomagok, programok testreszabását.

A vizsgálatok elvégzése után azok eredményeit összefoglaljuk, és ellátjuk Önt a szükséges információval, terápiás tanácsokkal, teendőkkel, illetve igény szerint megszervezzük a kontroll vizsgálatokat és kezeléseket.