Chat with us, powered by LiveChat

Üdvözöljük a LifeLike világában!

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség LifeLike Sportegészségügyi és Sportdiagnosztikai Központja a hazai piac egyik vezető sportegészségügyi szolgáltatója, amely a kiváló szakembergárdájával, a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel és rehabilitációs gépparkkal segíti mindazokat, akik a sport területén szeretnének fejlődni, esetleg sporttevékenységüket sérülés, probléma hátráltatja. Ezen túl az egészséges életmód kialakításának szemléletével támogatjuk a sportolni vágyók aktív testmozgását. Szívügyünk az egészségtudatos életmód, valamint a preventív látásmód terjesztése, hiszen munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.

Labordiagnosztikai szolgáltatásunk keretében teljes körű vér- és vizeletvizsgálatot, pajzsmirigy-, allergia-, vitamin-, hormon- és egyéb speciális vizsgálatokat is végzünk, mindezt várakozás és beutaló nélkül.

Szakembereink az élsportból nyert tapasztalataikkal segítik a betegségek, hiányállapotok, mozgásszervi eltérések korai stádiumban való felfedezését 21. századi orvosi, mozgásdiagnosztikai és teljesítménydiagnosztikai eszközparkunk segítségével, magas szakmai színvonalú szakellátást nyújtó rendelésekkel, szűrővizsgálatokkal. A sérülésekből, betegségekből való mihamarabbi felgyógyulást és regenerációt támogatjuk orvosi rehabilitációs eszközeinkkel, speciálisan képzett munkatársainkkal.

Exkluzív környezetben, a Duna partján elhelyezkedő Központunkban személyre szabott szolgáltatásokkal, ingyenes parkolóval, igényesen kialakított enteriőrrel várjuk.

Kedves páciensünk! Tisztelt érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy augusztus 2. és augusztus 6. között a Life Like Sportegészségügyi és Sportdiagnosztikai Központ zárva tart.

Nyitás: augusztus 9.